Egerszalóki szállások, Gyógyvizek - völgye

Egerszalóki falusi szállás, új köntösbe öltöztetve

2016. április 05. 18:09 - egerszalóki szállásajánló

Egerszalóki Dónia önálló vendégház

Magam is szeretem a rusztikus szálláshelyeket és szívesen ajánlom ezeket. A mostani ajánlatom is egy felújított parasztház, a Dónia vendégház Egerszalókon.

Aki azt gondolná, hogy egy parasztházban nem találja meg a megszokott kényelmét, komfortját, akkor felejtse el ezt a tévhitet.

A régi ház felújításakor minőségi és korszerű anyagokat használt a tulajdonos. Viszont ezt úgy tette, hogy megmaradjon az a kellemes, megnyugtató érzés, amely elfog bennünket, amikor belépünk egy parasztházba.

Közel 80 négyzetméter áll rendelkezésünkre: 2 szoba, társalgó, konyha, étkező, zuhanyzó. A szépen berendezett szobákban, akár öten is elférnek kényelmesen. Minden szobában található kábel TV, rádió. Nem hiányzik a nagy füves udvar, a nyársaló, grillező és a kényelmes kinti beülő sem. Ha kirándulni támadna kedvünk, akkor tulajdonostól igényelhetünk kerékpárokat, robogót. A házigazda nem tartózkodik, lakik a szálláshelyen.

donia_egerszalokinfo_08.jpg

Szolgáltatások:

- 75 m2 vendégtér

- külön bejáratú szobák

- jól felszerelt konyha

- társalgó, étkező

- zuhanyzó, WC, mosógép

- rádió, kábel TV  minden szobában

- fenyőbútorok

- házi kedvenc bevihető

- robogók, kerékpárok

- udvar, kert, kerti bútor, napozóágy

- zárt, fedett parkoló

- szabadtéri főzési lehetőség, grillező

Összefoglalva az egerszalóki Dónia önálló vendégház minden olyan szolgáltatást kínál számunkra, mint amilyenhez otthonunkban is hozzászoktunk. Érdemes itt megszállni!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egerszalokiszallasok.blog.hu/api/trackback/id/tr758557124
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása