Egerszalóki szállások, Gyógyvizek - völgye

Napbor Ünnep Egerszalókon

2016. június 20. 11:55 - egerszalóki szállásajánló

Hogy öröm legyen mindenki szívében!

Érdemes ellátogatni Szent Iván éjjelén Egerszalókra a St. Andrea Pincészethez. Már második alkalommal rendezik meg ezt a hangulatos, igényes boros rendezvényt. Garantáltan ÉLMÉNYBEN lesz részed. Én is így jártam!

A két nap programjai (június 24-25.) között találhatunk jazz koncerteket, bicikli és pincetúrákat, finom ebédeket, "gasztro sarkot", interaktív borkóstolót, vertikális Napbor kóstolót, és Szűcs Antal Gábor, Gál Péter előadóművészek műsorát. A többi programot megtalálhatod a St. Andrea honlapján itt.

Így ajánlotta a tavalyi Napbor ünnepet a rendezvény házigazdája Dr. Lőrincz györgy

Hogyan fogalmazná meg a Napbor Ünnep célját, a program lényegét?
LGY: ... Hogy öröm legyen mindenki szívében! Szeretnénk a nyáron a fehér borokra fókuszálni, lévén, hogy most inkább ezeket fogyasztjuk. Természetesen a fókuszban az Egri Csillag lesz, ... Egy kellemes hétvégét szeretnénk eltölteni jó hangulatban, finom borokkal, igényes ételekkel és izgalmas programokkal.

Mit gondol, az egri borvidéken mennyire hiánypótló egy ilyen rendezvény?
LGY: Az igényes, finom boros rendezvényekből sosem elég! Vannak Egerben fesztiváljaink, melyek nagyon jók, és igen látogatottak. Mi személyesebbre és barátságosabbra törekszünk. Bízom benne, hogy sikerrel fog járni kezdeményezésünk. Forrás: Eszterházy Károly Főiskola

Találkozzunk egy jó helyen, én biztos ott leszek!

napbor_unnep_2016_st_andrea.jpg

A kép forrása: www.svet.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egerszalokiszallasok.blog.hu/api/trackback/id/tr148824616
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása